Lifestyle,  Persoonlijk

10 dingen die je nog niet over mij wist!

Dit soort blogs vind ik altijd zo gezellig om te lezen bij andere bloggers! Je leert dan de persoon achter het bloggen wat beter kennen ofzo. In dit artikel deel ik tien feiten over mij, die je misschien nog niet wist! Van een chaos tot rijbewijs, eten en meer. Lees je mee?

♦ Als ik ’s ochtends al weet dat ik ’s avonds thuis de deur niet meer uit hoef, dan kan ik me de hele dag verheugen op het kijken van een bepaald tv-programma, serie of vlog. Ik ben echt een huismus wat dat betreft. 

♦ Ik ben bang in het donker. Als ik alleen thuis ben en het wordt donker, dan doe ik altijd de lamp op de gang aan. Ik heb een glazen tussendeur en ik kan dus alles zien op de gang.  Eigenlijk is deze deur vol geplakt met kindertekeningen, maar dan nog.Ook als ik ’s nachts naar de wc moet, dan moet overal het licht aan en dan nóg sprint ik het liefst naar de wc. Iets met teveel horrorfilms gekeken, misschien?

♦ Ik bestel bij ieder restaurantje waar ik kom, standaard een latte macchiato. Dat is echt mijn favoriete koffie! Ik kan dus ook wel stiekem teleurgesteld zijn als je dan een latte krijgt. Er zit namelijk best een verschil in tussen die twee drankjes. Een latte is namelijk een espresso met warme melk en een beetje melkschuim, terwijl een macchiato veel opgeschuimde melk bevat met een beetje espresso. Wist je dat?

♦ Mijn droom is om een eigen onderneming te starten. Wel online, zodat ik dat overal en nergens ter wereld kan doen en niet aan een fysieke winkel ‘vastzit.’ Waarom ik een online onderneming wil, lees je in punt 5.

De wereld rondreizen staat hoog op mijn bucketlist. Ik heb altijd al gezegd dat ik graag wil emigreren, omdat ik soms denk dat Nederland ‘niet mijn land is.’ Waarheen, dat weet ik niet. Australië, Canada, maar een eigen strandtentje op een zonnig Caraïbisch of Indonesisch eiland lijkt me ook wel wat.

♦ Ik heb nog steeds geen rijbewijs. Ik ben eigenlijk gewoon te lui om er eens mee te beginnen. Het liefst wil ik een spoedcursus én een auto. Daarbij helpt het ook niet echt dat fietsen of het ov naar mijn werk sneller is dan met de auto, want ja, die files hè.. Ik wil voor mijn 30ste een rijbewijs, ik heb nog 2,5 jaar!

Koken is niet voor mij weggelegd. Ik ben een wervelwind in de keuken. Het is dan één chaos. Ik kan me niet focussen op één ding. Dan ben ik bijvoorbeeld bezig met het schillen van de aardappelen en dan zie ik vanuit mijn ooghoek al wat afwas staan, dan besluit ik dus eerst de afwas te doen en dan pas verder de aardappelen te schillen, terwijl de groenten al in de pan zitten. Dat is typisch iets voor mij. Tegenwoordig begin ik eerst met het zorgen dat de keuken leeg is, dan leg ik alles klaar en zet ik alvast water op zodat het kan koken en dan ga ik aan de slag. Dat werkt beter voor mij, anders wordt het chaos: in mijn hoofd, maar ook in de keuken.

♦ Als ik de deur uit ga, dan heb ik altijd een lippenbalsem bij me. Ik ben eraan verslaafd denk ik soms weleens. Overal heb ik er wel eentje liggen, in mijn broekzak, mijn tas, op mijn werk, ga zo maar door. Ik raak lichtelijk in paniek als ik dat ding kwijt ben!

♦ Ik ben een koukleum! Zeker nu in de herfst en straks de winter. Ik trek meerdere lagen kleding aan en dan nog heb ik het koud. Die kou trekt helemaal in mijn lichaam. Mijn handen en voeten zijn zelfs thuis nog ijspegeltjes. Ik verkies nu dan ook comfort boven er mooi uit zien. Doe mij maar een dikke winterjas met sjaal die heerlijk warm zijn in plaats van een dun jasje.

♦ Zoetigheden en snacks kan ik maar moeilijk weerstaan. Ik hou van eten en het liefst wel de hele dag door. Niet goed natuurlijk! Maar af en toe mag best!

Je hebt nu 10 dingen over mij gelezen. Wat is een leuk feitje over jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *