Lifestyle,  Persoonlijk

10 dingen waar ik echt niet blij van word!

Ik had zin om een nieuwe blog te schrijven. Een van mijn vorige blogs ging over feitjes over mij, maar dit keer wilde ik een blog schrijven over tien dingen waar ik écht niet blij van word! Want ja, soms is het bést lekker om alles er even uit te gooien, toch? Ik ben benieuwd of jullie deze ergernissen met me delen. Lees je mee?

Je favoriete liedje afzetten in de auto

Ik bedoel, hallo! Dan hoor je op de radio dat je favoriete nummer eraan komt, dan zit je net klaar om lekker luidkeels mee te blèren, wordt de radiozender afgezet! Daar gaat je zangcarrière. Niet oké.  

Etende mensen

Ik maak net zo goed lawaai als ik eet hoor,  maar toch. Ik kan niet tegen het geluid van etende of drinkende mensen. Het maakt niet eens uit wat mensen eten of drinken, het is gewoon puur het geluid wat ik verschrikkelijk vind. Een stille ruimte en dan etende mensen naast je hebben, is killing. 

Ongeïnteresseerde / arrogante mensen

Om even bij de mensen te blijven, soms heb je gesprekken met mensen die dan overdreven aan je vragen ‘’HOE GAAT HET?’’ en voordat je überhaupt antwoord kan geven, ze al óf met zichzelf bezig zijn of met een ander in gesprek zijn. Vraag het dan niet, denk ik dan..

Arrogante mensen heb ik ook niets mee. Hoezo denk je dat je meer of beter bent dan een ander? Doe niet zo gek!

De afwas

Lijkt me duidelijk, toch? De enige reden dat ik het wel fijn vind om te doen, is dat ik dan warme handen krijg door het water..

Frisdrank zonder prik

Ik drink op mijn werk voornamelijk thee en water, dat betekent dat als ik thuis kom, ik best wel wat anders wil drinken dan dat.. Ik heb dan soms zo’n trek in een glas koude cola met veel prik. Maar hey, jammer joh. Er zit geen prik meer in de cola. Domper!

Mensen met haast

Haast, haast, haast. Het lijkt alsof iedereen altijd maar haast heeft. Om gek van te worden. Dan reis je met de trein, volgens mij is het een (ongeschreven) regel dat mensen eerst UIT de trein stappen en dan de mensen IN de trein stappen. Maar soms lijkt het wel een kudde wilde dieren die de trein binnen willen stormen. Calm down please, maar wel ff op je beurt wachten. Ook jij mag mee..

Mijn make-up eraf halen

Ik ben er te lui voor, punt. Ik doe het trouwens wel iedere avond netjes.

Reclames

Een video van hooguit 15 minuten bekijken op youtube met wel 60 keer reclame ofzo. Best vervelend. Het is dan meer reclame dan video. 

Je favoriete kledingstuk in de was

Wanneer je je outfit aantrekt voor die dag en je favoriete kledingstuk in de was zit. Laat maar. Om over de was maar niet te spreken..

De kou

En dan eigenlijk koude voeten. Echt intens is die kou en wat ik ook doe – dikke sokken, douche, pantoffels, deken – het maakt niet uit. Ik blijf last van koude voeten houden. Probleem is wel dat koude voeten zorgen dat je het helemaal koud hebt. Tips zijn welkom!

Ik had nog wel even door kunnen gaan hoor met dit lijstje. Maar ik vond voor nu tien dingen wel even genoeg!

Heb jij dingen waar je echt niet blij van word? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *