About me

Goh, een about me pagina.. Toch lastiger dan gedacht, om iets over jezelf te schrijven. Ik bedoel, wat is dat iets dan? Schrijf je een complete autobiografie van jong tot nu, doe je alleen de relevante dingen of houd je het juist kort, bondig en misschien zelfs een beetje afstandelijk? Tja, ik ben persoonlijk zelf altijd erg geïnteresseerd in een ander persoon. Wie, wat, wanneer, hoe, dat soort dingen. Dus ja, wie weet vind je dat ook wel fijn om van mij wat meer te weten. 

Mijn naam is Tamara, ik ben 27 jaar en momenteel woon ik in Delft. Dat is één van de mooiste plekken van Nederland, uiteraard. Het is een middelgrote stad met veel leven, denk aan de studenten én toeristen en de stad heeft veel cultureels te bieden.  Maar denk bijvoorbeeld ook aan de grachtjes, kerken, smalle steegjes. Ik kom oorspronkelijk uit Bleiswijk, een klein dorp ergens tussen Zoetermeer en Rotterdam in. Je weet wel, zo’n dorp waar twee keer per uur een bus ging naar de ‘grote stad’ en waar bijna iedereen elkaar kent. Héél fijn dat nu in Delft alles binnen handbereik is. 

Sinds een aantal jaren werk ik als leerkracht op een basisschool. Ik heb nu ook al een aantal jaren een groep 3, mooi om die kinderen te helpen met lezen, schrijven en rekenen. Je ziet ze iedere dag stappen maken, de hele dag door hoor je ‘juf, daar staat…, juf, ik kan dit al…’ Hoe leuk is dat!

Naast dat ik dus vijf dagen in de week op mijn werk ben en ik zo nu en dan weleens het idee heb dat ik net zo goed mijn bed er neer kan zetten, heb ik nog genoeg tijd voor mijn andere interesses. En dat zijn er veel, kan ik je vertellen. 

Ik ben namelijk gek op eten, zeker buiten de deur, ik hou van sporten (fitness, wandelen, fietsen), ik schrijf graag, ik lees graag boeken, artikelen en blogs, ik vind het altijd om daar echt eens goed voor te gaan zitten,  ik ga graag op reis of op zoek naar mooie plekken binnen Nederland, wandelen door de natuur, foto’s maken en ja, heel standaard, maar ook ik houd van mode en beauty. Winkelen of juist online op zoek naar outfit inspiraties en beauty tips. Er is dus niet één specifiek iets waar ik me op richt  en daarom heb ik mijn site ook Life of Tamara genoemd

Dat ik met mijn blog mijn persoonlijke leven op het internet gooi, daar ben ik me van bewust. Het heeft dan ook wel een aantal weken geduurd voordat ik überhaupt de site online heb gezet. Maar het schrijven doe ik voor mezelf, ik ben beter op papier dan met woorden. Ik denk dan beter na voordat ik er weer eens iets uitflap, waarvan ik achteraf weet dat het misschien niet zo handig was.   Dit stukje internet beschouw ik als een soort openbaar dagboek, waarop ik van alles en nog wat plaats. Ik zal echter alleen artikelen plaatsen waar ik volledig achtersta!                                                                                                                                                     

Schrijven werkt voor mij als een uitlaatklep, dat is echt iets wat ik met plezier doe en het maakt mijn hoofd leeg. Het kan ervoor zorgen dat ik me helemaal kan afsluiten van de wereld om mij heen.  Ik wil de dingen die mij blij maken, met je delen. Maar ook verhalen, waar een ander zich misschien in herkent of waar iemand weer inspiratie vandaan kan halen. Weer een ander ziet het lezen van een blog als ontspanning, allemaal prima! 

Veel lees-en kijkplezier!

Liefs, Tamara