Lifestyle,  Persoonlijk

Mijn planning voor de decembermaand!

We zijn inmiddels al een paar dagen bezig in deze maand, maar wat mij betreft is december de leukste maand van het jaar! Buiten koud, donker en regenachtig maar binnen is het zo knus en gezellig met al die lichtjes overal. Ook al is het dus koud, voor mij staat december ook wel gelijk aan warmte juist. Er staan voor mij weer een aantal leuke dingen op de planning! Lees je gezellig mee?

1. Sinterklaas vieren

Persoonlijk vier ik thuis geen Sinterklaas, maar op mijn werk wel. Dat betekent een dag vol stuiterende kinderen, heel veel kruidnoten, de hele dag Sinterklaasmuziek en vervolgens helemaal kapot zijn na zo’n dag. Maar dit zijn wel de gezellige dagen!

2. Dagje Amsterdam

De sfeer in de stad met kerst vind ik zo gezellig! Sowieso hou ik al van Amsterdam, al die grachten en bruggetjes en dan nu ook nog eens met al die lichtjes overal. Ik ga samen met mijn vriend en we reizen dan met de trein vanaf Delft. Waarschijnlijk ergens lekker lunchen en rondstruinen door de stad en genieten van de mooie lichtjes en huizen!

3. Kerstboom versieren

Ik mag altijd twee bomen versieren! Eentje op mijn werk, dat doe ik meestal samen met de klas en eentje thuis. In de klas zet ik de boom meestal op en doe de lichtjes erin, de kinderen mogen om beurten een kerstbal of iets anders erin hangen. Vind ik altijd een super gezellig iets, is het echt een boom van ons samen! Dit jaar heb ik een rood-zilveren kerstboom.

Thuis heb ik ook een kerstboom, natuurlijk! Dit jaar nog een neppe, maar wil toch eigenlijk volgend jaar wel een echt kerstboom in huis. De lampjes erin hangen, vind ik altijd het minst leuke gedeelte, maar de boom versieren vind ik altijd heel gezellig. Keiharde kerstmuziek erbij, foute kersttrui aan en versieren maar!  Bekijk de foto maar voor het resultaat!

4. Weekendje Deventer

Halverwege december zijn mijn vriend en ik tien jaar samen! Dat hebben we eigenlijk in Lissabon in oktober al gevierd, maar toch vonden we dat we het op de dag zelf ook wel ”moesten” vieren. Deventer stond al langer op onze lijst, het schijnt heel mooi te zijn. We slapen een nachtje in een super knus Bed & Breakfast, iets buiten Deventer, midden in de natuur. Uiteraard komt daar een blogpost over! 

5. Kerstvakantie!

Dat is het fijne van werken in het onderwijs: de vakanties die je meepakt! Ik heb dus twee weken vakantie! Ik heb al een lijstje gemaakt wat ik ga doen in deze vakantie: series en vlogs terugkijken, werken aan mijn bullet journal, sporten, de feestdagen vieren en ook veel bijslapen. 

6. Kerst vieren

Gezellig twee dagen met vrienden en familie! Sinds ik samenwoon met mijn vriend, is het een soort van traditie geworden dat we in ieder geval eerste kerstdag samen uitgebreid ontbijten. Sapjes, broodjes, kerststol, een eitje en nog veel meer. De rest van kerst staat in het teken van familie(bezoekjes). 

7. Veranderingen op de blog

Sinds ik ben begonnen met bloggen, krijg ik ook regelmatig de vraag ”ga je ook vloggen?” Dat ben ik niet van plan, maar het bracht me wel op een idee, namelijk een soort van wekelijkse update in de vorm van een blog. Welke naam en welke vorm het krijgt, weet ik nog niet maar het lijkt me wel super leuk! Ik maak namelijk veel foto’s van alles, dus die kunnen er meteen mooi bij. 

Wat zijn jouw plannen voor de maand december?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *