Healthy,  hotspots

Pluk, Amsterdam

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn vriend een dagje naar Amsterdam geweest. We hebben daar een voor ons nieuw plekje ontdekt in de stad: Pluk. In deze blogpost lees je daar meer over! Lees je mee?

Als we (mijn vriend en ik) een dagje naar Amsterdam gaan, struinen we meestal een beetje rond. Gezellig wandelen door alle straatjes, soms duiken we een winkel in en we zoeken vaak een leuk lunchtentje op. Dit keer is dat Pluk geworden!

Je vindt Pluk in twee van de leukste 9 straatjes van Amsterdam: Pluk Reestraat 19 en Pluk Berenstraat 19. Je wandelt er vanaf de Dam zo heen. Ik ben in de Reestraat geweest en kijk nou hoe gezellig de buitenkant van Pluk eruit ziet! Daar wil je toch sowieso even naar binnen

Als je de winkel binnen stapt, stap je meteen een gezellige woonkamer binnen! Je kunt er naast taartjes en lunch, ook allerlei andere hebbedingetjes kopen. Denk maar bijvoorbeeld aan sieraden, maar ook kerstkaarten, tassen, verzorgingsproducten, woonaccessoires en nog véél meer. Ik raad je aan om eerst eens lekker rond te kijken en dan pas wat te bestellen! 

Houd er rekening mee dat het er altijd druk is! De winkel zat helemaal vol toen wij aankwamen, dus we konden er niet meer zitten. Ik kan je dus ook niet vertellen hoe het er boven uitziet (eetgedeelte), daarvoor zal je er zelf eens heen moeten! Ik bestelde een unicorn cupcake en mijn vriend ging voor een cheesecake. De taartjes worden netjes ingepakt als je het meeneemt, dat is super fijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *